RÅDHUSHAVEN

Boligselskabet Nordjylland opfører 37 familieboliger på den gamle rådhusgrund i Støvring  “Rådhushaven”.
Bygningsanlæggets kombination af lejligheder i to blokke samt en blok med rækkehuse skal tilgodese en blandet boligsammensætning. Bebyggelsen er planlagt som en aktiv del af lokalområdet med gennemgående passager på tværs af grunden, som giver adgang til gårdrummet og gør området overskueligt og let tilgængeligt for både beboere og byens øvrige borgere. Disponeringen af byggeriet åbner sig mod syd og danner et lyst og centralt gårdrum, som muliggør, at alle boligerne har nær kontakt til et grønt udeareal og gode lysindfald. De højeste bygningsvolumener placeres mod nord og øst, mens de lavere huse ligger mod vest, hvilket sikrer bedst mulige solforhold. For at sikre privathed er lejlighederne i stueetagen hævet over gadeniveau. Ligeledes er rækkehusene tilbagetrukket fra gaden med mindre halvprivate opholdsarealer foran boligen.

Opførelsesår: Under opførelse
Omfang: 3.840 m2
Bygherre: Boligselskabet Nordjylland

1

Tilbage