BÅDEHAVNSVEJ

Efter forhandling med Aalborg Kommune blev der givet tilladelse til at et gammelt ishus, og nogle forfaldne skure kunne erstattes af et maritimt nybyggeri i træ. For både bygherre og arkitekt Ole Madsen, Kjaer og Richter, var det vigtigt, at huset fik et anderledes arkitektonisk præg end nabobygningen, som blev præmieret i 2000. Der blev valgt at forme en skarp bygning med en høj stueetage og en lav 1. sal, men hvor trapper og terrasser var lånte motiver fra det ”gamle” hus. Tilbagetrækningen af stueetagen gav så mulighed for, at huset kunne opbygges på en ”plint” i hårdt træ, der fungerer som serveringsterrasse. Stueetagen udlejes til ”Pandekagehuset”, som allerede har skabt et fint koncept, hvor alle aldersgrupper nyder is og pandekager. I sommerperioden er der masser af liv på terrassen, og stedet er især et tilløbsstykke for børnefamilierne, som har fået deres sted på ”Vestre Bådehavn”. Som bygherre takker vi en god entreprenør for 1. klasses håndværksarbejde, og vi takker også alle, som har deres gang på ”den gamle lystbådehavn”, fordi I har taget godt imod ”de 2 træhuse” på Bådehavnsvej.
Bygningspræmiering af Aalborg Kommune 2010.

Opførelsesår: 2009
Omfang: 450 m2

Bygherre: Strandholm A/S
Entreprenør: TL BYG

1

2

3

4

Tilbage