SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLE

I en kontekst af fyrretræer fremstår Social- og Sundhedsskolen i Grenaa slank og generøs, som en forskudt bygningskrop i 2 etager. Bygningen åbner sig op mod ankomstområdet med en lethed understreget af det markante udhæng, limtræsrammerne og de udvendige konsolbæringer - som en association til konteksten. 

Indvendigt åbner bygningen sig op mod syd i form af et stort torv med kantine, og gennem store åbninger i dækket forbindes etagerne visuelt. Ovenlysvinduer trækker lyset helt ind i bygningen og forstærker på den måde kontakten til naturen og himmelrummet som en lysning i skoven.

1. præmie i totalentreprisekonkurrence. Opførelsesår 2013
Bruttoareal: 2.300 m2
Bygherre: Randers Social- og Sundhedsskole
Ingeniør: COWI
Totalentreprenør: Myhlenberg

1

2

3

4

5

Tilbage